Wij maken onderwijs.
Elke dag. Samen.

Steeds weer gaan wij vol hartstocht aan de slag om de kinderen van vandaag op te leiden tot de volwassenen van morgen. Dit vinden wij zo belangrijk dat we daar ons bed voor uitkomen, elke dag, vóór dag en dauw en ondanks tegenslag en tegenwind. Wij laten ons niet uit het veld slaan door alle negativiteit in het nieuws, maar lichten juist uit wat er wèl goed gaat. Hoe mooi het werk is dat wij doen.

Want wij zijn Onderwijsmakers.
En daar zijn wij trots op!

Inspiratie, inzicht en oplossingen

Op dit platform delen wij zonnige berichten, inspirerende verhalen en leerzame inzichten. Wij dagen Onderwijsmakers in heel Nederland uit om mee te doen, zodat wij een plek worden waar je kunt opladen. Waar je voeding en inspiratie vindt. Waar jij je kunt laten raken door al het moois dat wij elke dag meemaken. Verhalen, anekdotes, ontroerende ervaringen. Grappige momenten, bizarre voorvallen of heel gewoon een persoonlijke noot. Alles is welkom.


Er is maar 1 afspraak die we met je willen maken: bij alles waarvan jij vindt dat het niet zo goed gaat, vertel jij ook hoe jij vindt dat het beter kan gaan. Zodat jouw invloed groter kan worden. Zodat anderen van jouw idee kunnen leren. Omdat jouw stem de stem is van Onderwijzend Nederland.

Ook onderwijsmaker?

Vind jij ook dat jouw werk prachtig is? Vertel het ons!
Stuur jouw tekst in (mag anoniem) en wij zorgen ervoor dat jouw verhaal op socials komt te staan.